​Manželství Patricie Pagáčové je v troskách. Herečka oznámila rozchod

[chooze:gallery;value:34616]

Herečka Patricie Pagáčová přiznala, že její dlouholetý vztah s Tiborem Pagáčem končí. "Ano, potvrzuji, že jsme od sebe. Bohužel to nevyšlo. Tím to pro mě končí, víc k tomu říkat nebudu," uvedla pro TN.cz. Žádost o rozvod ale zatím nepodali.

Spekulace o tom, že pár prochází krizí, se objevily už před několika měsíci. V lednu Pagáčová, za svobodna Solaříková, přidala na Instagram uplakanou fotografii. "Nic vážnýho se neděje, jen byl nějakej na hov*o den," napsala. Snímek tehdy obhájila tím, že "je ok občas nebejt ok", dohadům o konci vztahu tím ale nezabránila.

[chooze:article;value:547268]

S dramaturgem Tiborem Pagáčem přitom tvořila pár přibližně šest let, z toho pět let byli manželé. Své "ano" si řekli v roce 2019 na netradiční svatbě uspořádané v lese. V roce 2021 se jim narodila dcera Bibiana.

Patricii Pagáčovou si mnozí pamatují jako Terezu Jordánovou ze seriálu Ulice, ve kterém po boku svého hereckého kolegy Jakuba Štáfka hrála dlouhých 14 let. Diváci televize Nova ji mohli vídat i jako porotkyni SuperStar. Aktuálně se na televizních obrazovkách objevuje v seriálu Jedna rodina.

V souboji žen Vaška Matějovského zvítězila Pagáčová. Kdo byl její sokyní? (1/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.