3 důvodů, proč by každý muž měl mít ve skříni koženou bundu

Jak vybírat koženou bundu a proč ji zařadit do vašeho šatníku?

Pokud se chcete letos blýsknout, oblečte na sebe kvalitní koženou bundu. Aby byla stylová, měla by být zhotovena z odolného materiálu. Kousky oděvů z pravé kůže mají mnoho výhod. Jsou nejen vysoce módní, ale také odolné a v neposlední řadě jsou i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života není cizí velkým světovým módním značkám. Muži tak mají rozhodně z čeho vybírat. Na koženou bundu si pak obstarejte i vhodnou impregnaci, ochranný krém v neutrální barvě a nejlépe i čistící pěnu, pastu nebo gel. Čistící pěna vám pomůže od nečistot, ochranný krém pomáhá koženým bundám od oděrek. Impregnace zase chrání vaši stylovou koženou bundu před deštěm. Díky používání zmíněných doplňků lze zvýšit životnost koženého oblečení až o několik let. Určitě tak jejich nákup nepodceňujte. Koženou bundu můžeme vybírat v provedení z hladké nebo z broušené kůže. Semišové kousky jsou také in a hodí se zejména do teplejších měsíců. K bundě z broušené kůže si pak obstarejte kvalitní gumu na semiš. Semišové kousky totiž nemají rády vlhkost. Jistě vás zaujmou i pánské kožené bundy dostupné off-the-shelf. Najdete je např. na MODIVO.cz.

​Jaké barvy, vzory a motivy na kožené bundě budou letos in?

Chcete-li docílit dokonalého outfitu s koženou bundou, bude to chtít znát módní barvy pro danou sezónu. V té aktuální vítězí na plné čáře přírodní a pastelové barvy. Hnědá, zelená i krémová pánská kožená bunda tak bude pro letošek dobrou volbou. Vsadit však můžete i na černou klasiku. Černá je barva univerzální a z módy nevychází. Pánové pak mohou černou bundu z pravé kůže snadno sladit i s dalším pestrobarevným oblečením nebo s oděvy se vzory a s motivy. V módě budou letos ty zvířecí a květinové. V kurzu jsou však stále i proužky a kostky. Výběr tak bude záležet zejména na vás a na vašem jedinečném vkusu.

S jakým dalším oblečením, doplňky a obuví sladit trendy pánskou koženou bundu?

Aby byl váš outfit s koženou bundou vyšperkovaný do posledního drobného detailu, musíte se zaměřit i na vkusné kombinace bundy s oblečením a s módními doplňky. Důležitou roli pak hraje i kombinace bundy s obuví. Ke kožené bundě se skvěle hodí pánská taška přes rameno. Vsadit můžete na koženou variantu v jiné barvě. Pokud totiž vsadíte na stejnou barvu, váš outfit bude působit nezajímavě a zbytečně v něm módní doplňky zapadnou. Dále můžete outfit obohatit o koženou obuv.

Nezapomeňte však na to, že by měly vaše doplňky v outfitu společně ladit. A to nejen barvou, ale také strukturou. Ke kožené bundě se vám pak budou hodit i tmavě modré džíny s vysokým pasem a s tzv. roztrhanými koleny. Díky tomu vytvoříte ležérní outfit ve stylu nedbalé elegance. Pod koženou bundu lze obléci pohodlné bavlněné triko. Pánská trička mohou mít i potisk. Jistě si mezi nimi vyberete vhodný model pod koženou bundu i vy! Ke kožené bundě se budou letos hodit i sneakersy. Vsadit můžete na kotníčkové i na nízké modely této trendy obuvi.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.