75 tisíc v trapu! Slováček a Patrasová chtějí peníze získat zpět, budou bojovat

[chooze:gallery;value:30031]

Felix Slováček se s manželkou Dádou Patrasovou ocitl v nepříjemné situaci, firma jim rapidně navýšila zálohy za energii. Podle Slováčka ale v jejich domě na Vinohradech tolik neprotopí. "Zaslali mi vyúčtování od mého dodavatele. Já jsem platil zálohu 5 tisíc korun měsíčně, následně mi dokonce vrátili 7 tisíc. Poslali mi ale, že od listopadu nebudu platit 5 tisíc měsíčně, ale 25 tisíc," svěřil se TN.cz Felix.

Částka ho vyděsila, a tak se rozhodl rychle jednat. "Já jsem jim zavolal a oni mi to sundali na 17 tisíc, tak jsem hned dal výpověď. Přešel jsem k jiné firmě, kde jsem spokojený," popsal hudebník. "Teď platím zálohy 10 tisíc," upřesnil.

[chooze:article;value:536799]

Jenže během výpovědní lhůty musel zaplatit raketovou částku, kterou mu vyměřil první dodavatel. "Tři měsíce jsem ale musel platit první firmě, než mi skončila smlouva. Takže jsem za tu dobu zaplatil 75 tisíc," upřesnil Slováček.

Zprvu si chtěl ověřit, zda se jim nerozbil plynoměr, na něm však závadu nenašel. "Já jsem čekal. Jeden měsíc jsem nechal běžet plynoměr, abych zjistil, jestli není rozbitý a jestli na něm není nějaká chyba. Tam ale není chyba, takže teď budu zvažovat, jakým způsobem dál," prozradil hudebník.

[chooze:article;value:538650]

Za své peníze je odhodlaný bojovat. "Neodvolali jsme se, ale nechci to takhle nechat. Přece nemůžu zaplatit za tři měsíce v normálním domě 75 tisíc, to by bylo za rok 300 tisíc, to už je jako malá fabrika snad," rozzuřil se Slováček. "Budu se snažit ty peníze dostat zpět," dodal odhodlaně.

Dojemná slova Dády Patrasové. Přála bych si mít kouzelný prsten a vše zvrátit (1/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.