Velké překvapení od krále. Zastavil auto a osobně přišel za svými příznivci

[chooze:gallery;value:31536]

​Netrpěliví fanoušci už hodiny před začátkem korunovace obsazují ulice Londýna s jedním jediným přáním – vidět alespoň na malou chvíli svého nového krále. To se některým z nich vyplnilo ještě před samotnou korunovací. Král Karel III. přišel v pátek odpoledne pozdravit své příznivce před Buckinghamský palác. Přidal se k němu jeho syn William i s manželkou Kate.

Král Karel III. na ulici Mall před Buckinghamským palácem vystoupil z vozidla a se svými příznivci si potřásal rukou. Vypadal velmi dobře naladěn, s některými fanoušky i prohodil pár slov a nechal se fotografovat. Byl trpělivý a nevynechal žádného svého příznivce. Dobrou práci ale odvedla i ochranka, která se od krále nehnula ani na krok.

[chooze:article;value:503159]

​Velký úspěch mezi lidmi sklidila i princezna Kate. Ta se, jak u ní ostatně bývá tradicí, u svých fanoušků zastavovala na delší dobu. Velkou část svého času věnovala mamince s malou holčičkou, kterou pohladila po vlasech. Zdržela se i u postarších dam, které svou podporu koruně vyjádřily i tím, že byly oblečené do přehozu s britskou vlajkou.

Princ William stál pouhých pár metrů od Kate během toho, co se přátelsky zdravil s dalšími nadšenými příznivci. I on se snažil nikoho z davu u zábradlí nevynechat a s každým si trpělivě potřásal rukou. Neodmítal ani fotografování a s některými šťastlivci prohodil pár slov.

Slavnostní ceremoniál korunovace nového britského panovníka budete moci v sobotu sledovat od 7:55 ve speciálním vysílání Víkendové Snídaně a pak živě v komentovaném vysílání na televizi Nova, TN Live a na Voyo.   

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.