Kocour Harry dovádí sousedy k šílenství. Okradl je o tisíce

Nepříjemné chvíle zažívá kvůli svému domácímu mazlíčkovi Donna Hibbertová. Její milovaný kocour Harry se totiž vydal na dráhu zločinu. Poslední čtyři roky pravidelně nosí domů kradené věci z celého sousedství a často jde i o cenné věci, uvedl web BBC

Během té doby přinesl Donně její mazlíček například spodní prádlo, pantofle, balení uzenin, a dokonce i značkové boty. Jen během jednoho týdne vzal Harry v anglickém městě Derby sousedům šest různých věcí. 

Jeho majitelka si ale nemyslí, že je Harry proradný zloděj. Věří, že ji chce potěšit, a myslí si, že ukradené věci jsou dárky pro paničku. "Myslím, že kočky rády nosí svým majitelům dárky," řekla Donna, která na druhou stranu oceňuje, že jí Harry nenosí mrtvé myši nebo ptáky.

[chooze:article;value:491854]

​Donna se domnívá, že Harry v průběhu let ukradl věci v hodnotě asi 300 liber (v přepočtu zhruba 8 tisíc korun). "Byla tam například červená bota a byla to docela drahá značka," řekla. Harry má také bratra jménem Luna, který sice také nosí domů různé věci, ale obvykle to jsou jen odpadky. 

Hledá majitele

Harryho majitelka už ale začala situaci řešit a snaží se ukradené věci vrátit jejich majitelům. Kocour ovšem neprozradil, odkud věci jsou, a tak se Donna rozhodla věci zveřejňovat na facebooku. Ženě se hned začali ozývat šťastní majitelé, kteří byli překvapení, kdo je tajemný lupič. 

Kočky dokážou i léčit. Podívejte se, jak je využívají v nemocnici ve Vítkovicích:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.