Zvláštní forma podpory pro zubařku. Křik u soudu nestačil, žena začala dělat kliky

Až 20 let ve vězení hrozí 32leté zubařce a její 65leté pomocnici za to, že podle obžaloby pomocí morfia usmrtily partnera mladší z žen.

Obhájci tvrdí, že zavražděný muž si smrt sám vybral. Léčitel z Kutnohorska, který měl okolo sebe udržovat rozsáhlou sektu, se prý obával ztráty zraku po dřívějším zranění. Obrátil se proto na oddané členky sekty, které mu měly pomoci odejít z tohoto světa.

Podle obžaloby mladší žena podala muži utišující látky a následně mu na několika místech otevřela skalpelem cévy. Smrtící ale byla až dávka morfia, kterou muži vpíchla. Starší žena pak měla spoluobžalovanou pobízet k činu a bránit jí v odchodu, když nechtěla skutek dokonat.

[chooze:article;value:501609]

​Ačkoliv padesátiletý muž prý přislíbil, že se do rána jeho tělo rozplyne, ženy našly ráno mrtvé tělo stále na svém místě. Celou věc proto nahlásily policii.

Emoce a nečekané výjevy u soudu

Zapeklitým případem se nyní zabývá soud. Jednání provází velké emoce.

Ženy už získaly celou řadu podporovatelů. Fanoušci vytvářejí nejrůznější stránky vyzývající ke spravedlnosti. Někteří pravidelně docházejí i na soudní jednání. Jednu z žen už při prvním líčení musela vyvést eskorta, protože začala pokřikovat, že zubařka za nic nemůže. Pozornost upoutala znovu, když se v pondělí přímo před zraky novinářů na chodbě pustila do kliků.

Soudní jednání je naplánováno minimálně do června. Průběžně vyskakují na povrch otřesné detaily případu. Své sektě údajně velel muž pevnou rukou. Následovníky měl týrat jak fyzicky, tak psychicky. Dvěma členům sekty měl například přikázat, aby si usekli část malíčku u nohy jako trest za neposlušnost. Mladší z obžalovaných měl několikrát vyvézt do lesa, svléknout do naha a nechat ji tam samotnou, dokud ji po několika hodinách nenalezla další členka sekty. Také ji měl několikrát znásilnit.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.