Neřízená střela Hrachovcová: Vesele a bezstarostně jsem jen vypadala

[chooze:gallery;value:31887]

​Kateřina Kaira Hrachovcová si podmanila nejedno řemeslo. Vše to ale začalo u herectví, které je doteď její vášní. V televizních projektech si diváky získávala především komediálními rolemi jako třeba v úspěšném nováckém seriálu Gympl s (r)učením omezeným. Znát ji můžete i ze seriálu Ulice.

Lidé si ji také spojují s moderováním Snídaně s Novou. "To byl takový velký zlom. Bylo to nekontrolované a naprosto bezostyšné, otevřené a neřízené. Tak jsem byla nazývaná neřízenou střelou," zavzpomínala Hrachovcová.

[chooze:article;value:503796]

"Zpětně si uvědomuji, že jsem někdy mohla přestřelit. Každopádně v sobě mám laskavost, takže nic z toho nebylo ve zlém. Často to mohlo být jenom blbé nebo hloupé, ale vzhledem k věku a k tomu, že jsem si to vůbec dovolila, to bylo super," doplnila moderátorka.

Na moderování Snídaně s Novou v podání Kateřiny diváci dodnes vzpomínají. "Lidé mi doteď říkají, že je zvláštní, jaká jsem vlastně ve skutečnosti a jak jsem se projevovala ve svých rolích nebo právě při moderování," přiznala Hrachovcová.

[chooze:article;value:505104]

​Všestranná umělkyně propadla i kouzlu tetování, chytlo ji to natolik, že začala tetovat ona sama. "Svoje první tetování jsem měla asi ve 40 letech. Brzo mi bude 50, je to mazec. Začala jsem malovat na velká plátna, a tak jsem si pak nechala na sobě udělat obrázek se symbolikou, o které jsem věděla přesně, co znamená," popsala začátky.

Na diváky často působila herečka vesele a bezstarostně, ne vždy se tak ale cítila. "Sílu mám, ale i tak tu pomoc potřebuji. Je to důležité pro každého z nás a já mám oporu ve svých přátelích. Není potřeba jich mít mnoho, ale třeba jen pár skvělých, a to já mám," uzavřela Hrachovcová. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.