Umělá inteligence ukázala princeznu Charlotte v dospělosti. Je nádherná, píší lidé

Ačkoliv je dceři Kate a Williama teprve osm let, už nyní sklízí od fanoušků britské královské rodiny ovace. Ti vždy, když se Charlotte objeví na veřejnosti, neopomenou pochválit její půvabný vzhled, elegantní outfity i profesionální vystupování.

Fanouškům ale teď princezna vyrazila dech znovu. Umělá inteligence totiž vytvořila fotografie zobrazující to, jak by Charlotte mohla vypadat v 18 letech.  

@theroyalfaamily No doubt Princess Charlotte will be such a beauty! ? @princesscharlottefp #katemiddleton #walesfamily #waleskids #cambridgekids #dukeandduchessofcambridge #dukeandduchessofcornwall #princeandprincessofwales #cambridgeroyals #duchessofcambridge #duchesskate #katemiddletonstyle #princesscatherine #catherinemiddleton #kateroyalstyle #royals #royalstyle #royalstylewatch #britishroyals #britishroyalfamily #charlottecambridge #georgecambridge #louiscambridge #royalnews #kateandwilliam #princewilliam #kateandwills #princewilliam #princesscharlotte #princegeorge #princelouis ♬ Originalton - The Royal Family

Nadšení příznivci tak sdílí princezninu podobiznu na sociálních sítích a nestačí opěvovat její půvab. ​"Je tak nádherná!" napsal jeden z uživatelů. "Vypadá jako královna, když byla malá," napsal další. Jiní ji zase přirovnávají ke kombinaci princezny Diany a Kate. 

[chooze:article;value:499015]

​Na to, jak skutečně bude princezna vypadat v dospělosti, si ale budeme muset ještě počkat. Své 18. narozeniny totiž oslaví až v roce 2033. Jejího bratra George čeká dospělost o dva roky dříve. Naopak nejmladší z dětí Kate a Williama, princ Louis, se 18 dočká až v roce 2036.

Nyní si ale princezna užívá letního volna. Podle deníku Hello mají princ William a princezna Kate pauzu od královských povinností a se svými dětmi se chystají strávit poslední dny letních prázdnin na zámku Balmoral, kde se připojí ke králi Karlovi III. a Camille.

V září pak princátka nastoupí zpátky do školy Lambrook. Tam děti přestoupily minulý rok poté, co se rodina přestěhovala do Adelaide Cottage ve Windsoru. Přestěhováním na venkov prý chtěli Kate a William vytvořit svým ratolestem co nejnormálnější dětství.

Tanečky a jásot. Charlotte a George to rozjeli na korunovačním koncertě:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.