Kolaps a hubnutí. Nesvačilová přiznala zdravotní potíže. Ničí ji stres

[chooze:gallery;value:31653]

Od tajné svatby Petra Kolečka a modelky Anety Vignerové uplynulo již několik měsíců. Denise Nesvačilové v té době zbyly jen oči pro pláč. Jejím fanouškům pořád vrtá hlavou, jak herečka všechno ustála. "Jak to můžete takhle dávat, vše na pohodu?" zeptal se jí v instagramovém příběhu jeden ze sledujících.

Ačkoliv Nesvačilová pochopila, že sledující naráží právě na její nevydařený vztah, nechala ve své odpovědi špetku tajemna. "Nevím, co přesně myslíte, ale já si myslím, že je důležité nebrat se v životě tak vážně a umět si ze všeho udělat legraci a v dobách temna věřit, že bude zase světlo," odpověděla potutelně herečka.

[chooze:article;value:500891]

Podle ní je nutné myslet pozitivně. "Je třeba mít rád život, vždyť jsme tu všichni jen na chvilku, to naše tělo je jen pronajaté. Takže je třeba žít ten život tak, že je jen náš a nikdo nám ho nemůže ovlivňovat a vzít. A věřit, že nic není tak horké, jak se zdá, a každá trampota má svou mez," rýpla si Nesvačilová do Kolečka, o kterém se spekulovalo, že obě ženy v milostném trojúhelníku značně zmanipuloval.

Kromě zklamání v lásce se v posledních měsících Nesvačilová potýkala i se zdravotními potížemi. Kvůli stresu jí vyskákal ekzém po celém těle. "Léčba pokračuje dobře a úspěšně. Měla jsem teď nějaký kolaps, protože jsem měla stres a byla jsem hodně unavená. To horko tomu taky nepřidalo, takže jsem se zase lehce osypala," přiznala herečka.

[chooze:article;value:499171]

Rychle však vyhledala pomoc odborníků. "Zašla jsem ale okamžitě na akutní akupunkturu a dostala jsem jinou směs bylinek a krásný, mám na sobě celý den make-up a ani se nikde nešupím," vysvětlila Nesvačilová.

Fanynky si však všimly, že herečka v poslední době výrazně zhubla. "Je pravda, že jsem nějaká kila zhubla, protože byl stres. Taky mám psa, který mě nutí chodit na dlouhé procházky," dodala herečka.

Zbyněk po rozchodu se Sabinou. Zpráv od holek dostávám mraky, přiznal (6/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.