Technoparty rozzuřila vesnici na Rakovnicku. Nespali jsme, masakr, říkají lidé

"Vážení spoluobčané. V katastru obce se opět chystá technoparty. Jedná se o neohlášenou, obcí nepovolenou soukromou akci na soukromém pozemku. Obec, ve spolupráci s PČR a pořadateli, bude dělat všechno pro to, aby nedocházelo k narušování veřejného pořádku," varovala obec v pátek.

Obyvatele vesnice akce rozzuřila. "Nemám nic proti muzice, ale kdyby byl aspoň po půlnoci klid do rána, bylo by to super," postěžovala si paní Kateřina. "Je to neúnosné, a to jsem ve vesnici vedle. Stejně jako někdo ve svém bytě nemůže rušit sousedy nadměrným hlukem, zejména v noci, a ani jinou činností, která by zasahovala do práv dalších spoluobčanů. Je to prostě o ohleduplnosti k ostatním, o lidské slušnosti," přidala se paní Ráchel.

[chooze:article;value:511735]

"Jedná se o nepovolenou akci," potvrdila policejní mluvčí Barbora Schneeweissová. "Policisté na místě vše monitorují a kontrolují například odjíždějící řidiče, jestli nepožili alkohol či jiné omamné látky," dodala.

"Na místě je asi 120 osob a 50 vozidel. Vše monitorujeme. V noci bylo pětkrát hlášeno rušení nočního klidu," doplnila mluvčí. 

V červenci duněla technoparty na Vysočině:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.