Lu odchází z Love Islandu. Kočendová rozbila vztah své kamarádce

[chooze:gallery;value:33569]

​Velké pozdvižení ve vile nastalo při hře na pravdu. Odhalila se tam spousta věcí, například Natálie Kočendová měla pocit, že Oliver k ní po celý den nebyl upřímný. Navíc díky hře "kolo pravdy" se zjistilo, že většina srdíček si myslí, že vztah Venis a Adama je neupřímný. Problémy klasicky řešili i Lu a Adri. 

Díl skončil u ohniště, kde Zorka vyzvala Natálii, aby si vybrala, s kým bude tvořit pár. Kvůli Oliverově neupřímnosti si nakonec vybrala Lua. Jenže ten se po událostech mezi ním a Adrianou rozhodl odstoupit z Love Islandu. "Ať sem šel kdokoliv s jakoukoliv motivací, tak myslím, že nikdo nečekal, že tu najde lásku. Já jsem ji našel, i když zůstala neopětovaná," začal Lu.

[chooze:article;value:525590]

​Prý ale pochopil, že srdci se rozkázat nedá. "Adriano a Olivere, odpouštím vám a omlouvám se, pokud jsem tu situaci nějak ztížil. Dal jsem své slovo, že moje srdce bude až do konce soutěže patřit Adri, takže bych rád odstoupil. I když jsem nenašel, co jsem hledal, budu na to vzpomínat jen v tom nejlepším," uzavřel.

Natálie Kočendová si tak musela vybírat znovu. Přišel ale další šok. Udělala něco, co od začátku tvrdila, že nedopustí. "Je to pro mě opravdu těžké, ale musím si někoho vybrat. Bude to Adam," zaskočila ostrovany Natálie. Ta už dříve prozradila, že se jí Adam líbí, ale své kamarádce Venis by prý do zelí nelezla. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.