Hudební svět v slzách: Britská kapela oplakává smrt mladého zpěváka

Liverpoolská kapela přišla o jednoho ze zakládajících členů. "Jsme zdrceni, že vám musíme sdělit zprávu, že náhle zemřel náš nejlepší kamarád Sean. Slovy nejde popsat bolest, kterou momentálně cítíme. Snažíme se to celé zpracovat. Prosíme proto vás všechny, abyste respektovali soukromí Seanovy rodiny a přátel v těchto těžkých časech," oznámila na sociálních sítích skupina The Night Café.

V kapele mladý zpěvák hrál s kytaristou Joshem Higginsem, baskytaristou Arranem O'Connellem a bubeníkem Carlem Dillonem. Členové skupiny tak přišli o blízkého kamaráda, kterého znali celý život. "Sean nebyl jen členem naší kapely, byl to náš nejlepší kamarád z dětství, se kterým jsme prožili mnoho vzpomínek ještě předtím, než jsme vůbec kapelu založili," přiznali hudebníci.

[chooze:article;value:528450]

"Zažili jsme toho společně tolik a nakonec dosáhli věcí, o kterých se nám ani nesnilo, a toho si budeme vážit navždy. Vzpomínky na Seana proto budou v našich srdcích napořád a skrze hudbu, kterou dal světu, na něj můžete vzpomínat naprosto všichni. Odpočívej v pokoji, Seane Martine," dodali jeho přátelé.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený The Night Café (@nightcafeband)

Příčina zpěvákovy smrti zatím není známá. Podle stanice BBC se však Martin už loni v dubnu potýkal ze zdravotními potížemi a musel podstoupit i operaci. Jeho okolí na něj vzpomíná jako na pozitivního a velmi talentovaného mladého muže.

Velká rána pro českou hudbu. Zemřel autor kultovních hitů Gotta i Neckáře (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.