Horoskop na pátek 24. listopadu: Ve vašem okolí je záškodník

Beran

Vyhněte se dnes nesouladům v kariérních záležitostech. Zejména pokud chce někdo kroutit vašimi rohy, dokážete být hodně nevrlí. Celkově jste však přátelské duše, takže se určitě neutopíte v zášti, naopak, odpustíte a jdete dál. V lásce chcete mazlení.

Býk    

Jste také schopni rozeznat, které projekty mají být dokončeny hlavně do dnešních odpoledních hodin, aby následně přinesly radikálnější zisk. V běžném životě vám vaše astrální vládkyně dovoluje utratit víc, než je váš běžný rozpočet, což potěší.

Blíženci         

S blízkými se nedomluvíte tak lehce jako jindy, a především od večera by se to mohlo zvrhnout do výměny názorů. Štědrý Jupiter, který je signifikátorem hojnosti, stojí na vaší straně, což je ukazatelem na spokojené období aspoň ve finanční oblasti.

Rak    

Pozor dnes na znepřáteleného Marse, který se posouvá do Střelce. Vlivem jejího záškodnického působení vám může být do cesty nastražena starší či zralejší osoba, která vám může udělat čáru přes rozpočet. Buďte obezřetní!

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA PROSINEC!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Vy máte dnes v rukou silný trumf. Dokážete se vnitřně povznést a brát s nadhledem i poněkud nediplomatické jednání či příliš nezvyklé názory. Po finanční stránce se vám blýská na lepší časy a pokud máte resty z minulosti, máte šanci je dát do pořádku.

Panna 

Ve sféře financí se nemusíte obávat nedostatku, spíše očekávejte nadprůměrné zisky. Planetární vládci navíc prozrazují, že se k vám penízky mohou přikutálet ze zdroje, který vás může hodně překvapit. Nejfavorizovanějším obdobím jsou právě tyto dny.

Váhy  

Dnes se připravte na problémy ve vztahu. Partner bude mít totiž pocit, že pro vás zdaleka není ten jediný a s tím se samozřejmě nebude chtít smířit. Jen těžko ho budete přesvědčovat, že jeho dojem je mylný. Možná proto, že si tím sami nejste jisti?

Štír     

Je vhodné obchodovat, a také se stýkat s lidmi, kteří obchod dělají. Vy, kteří pracujete v pracovním poměru, máte nakročeno ke zvýšení mzdy a k dlouhodobým finančním výhodám. Merkur prozrazuje, že zvýšené finance mohou být odměnou za řečnický výkon.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své 3 karty!

Střelec

Na penězích příliš nelpíte a rádi si tu a tam vyhodíte z kopýtka. V tomto dni máte v tomto směru mnoho možností. Vaše finanční stránka je velmi příznivá a dovoluje vám více utrácet, ale přesto nebuďte překotní až moc a nepřehánějte.

Kozoroh         

Uran je stále retrográdní, takže nedovoluje ten pravý rozmach v investicích. Nejlepší, co můžete udělat, je získat jasno pro své plány. Venuše se vám snaží přispívat s troškou do mlýna a situaci zpříjemňovat, takže se nemusíte obávat přímo asketismu.

Vodnář           

Pokud možno neřešte bankovní záležitosti a transakce, pokud počkáte, vyhnete se tím nejasnostem a zklamání. Naštěstí máte na své straně optimistického Jupitera v Býku a ten dopřává i ty slunečnější dny. Dobrým tahem může být investice do umění.

Ryby  

Pokud chcete vyřizovat úvěr nebo hypotéku, nenechte se zaleknout prvotními překážkami. Tento čas přeje také nákupu praktických věcí, které jsou určeny k dlouhodobému používání. A jak jste na tom s vánočními dárky? Nyní je totiž příznivá doba k výběru.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.