Definitivní rozpad oblíbené trojice 3v1: Nikol Leitgeb končí, má důvod

[chooze:gallery;value:34642]

​Po nedávném ukončení bavičských show oznámilo trio 3v1 definitivní rozpad. Nikol Leitgeb se rozhodla, že už nebude figurovat ani ve společném e-shopu, kde prodávají oblečení. "Přátelé, kamarádi, přijde nám fér vám říct, že od tohoto roku už stojí za eshopem 3v1 jen Veru s Marťou. Domluvily jsme se tak už v létě po tom, co jsme skončily v rádiu," přiznala trojice na instagramu.

Rozpad však prý nezapříčinila žádná hádka. "Chápeme, že se v tom bude zase hledat senzace, ale žádná dramata se nekonají. V životě je běžný, že lidi chtějí dělat a zkoušet různý věci a nic netrvá věčně. Marťa připravuje album a koncert, Nikča má Radovana, Veru svoje projekty," objasnily influencerky.

[chooze:article;value:538876]

​O módní značku 3v1 se bude starat už jen herečka Veronika Arichteva a zpěvačka Martina Pártlová. "To je všechno. Život. Jsme kámošky, ale taky čtyřicetiletý matky, který mají každá i 'to svoje' a když se potkají, tak nechtějí řešit jenom společnou práci," vysvětlily.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 3v1 (@3v1ofiko)

Netuší, co přinese budoucnost, nezavrhují však možný návrat na scénu. "Třeba až budeme starý babky, budeme mít odrostlý děti a opustí nás ty naše polovičky, tak se s vámi zas zasmějeme při nějaký besedě," připustily komičky. Jejich vtipná videa, rádiová show i značka navrhnutá s humorem dělala totiž léta radost řadě dalších žen.

Veronika Arichteva a Biser Arichtev o jménu pro syna. Podívejte se na video (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.