Margitu koncert pro Hanku zdrtil. V těžké chvíli ho utěšila Vondráčková

[chooze:gallery;value:33005]

​Zpěvačce Haně Zagorové přišla v úterý večer vzdát hold celá řada českých talentů v čele s jejím manželem Štefanem Margitou. Ačkoliv se operní pěvec na velkolepý koncert těšil, vzpomínat na zesnulou Zagorovou pro něj bylo náročné. 

Velkou oporou pro něj ale byla zpěvačka Helena Vondráčková. Ta se na sociálních sítích podělila o intimní moment, kdy Margitu objala a utěšila. "Byl to nezapomenutelný a emočně náročný večer. Hanko, vzpomínáme na tebe!" svěřila se Vondráčková.

[chooze:article;value:529957]

​Pro Margitu byla ztráta milované manželky velmi bolestná. Velkolepým koncertem pěvec ukázal, že Zagorovou nechová v srdci pouze on, ale i celé Česko. "On ji bude milovat navždy," napsala v příběhu na instagramu jedna z žen, což Margita následně přesdílel i na svém účtu.

Ačkoliv Vondráčková umělce v těžké chvíli podržela, i pro ni samotnou byl celý večer emotivně náročný. Když Margita zpíval své sólo, přímo na pódiu se zpěvačce vehnaly slzy do očí. Margita si toho všiml a uplakanou přítelkyni pohladil po rameni.

Pláč postřehli i další fanoušci. "Byla jste úžasná, na konci mě vaše slzy dojaly," vzkázala Vondráčkové jedna z jejích sledujících.

Před rokem zemřela Hana Zagorová. Dojemná slova vdovce Margity (8/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.