Harry přijede do Británie. To, co chystá, je plivnutím do tváře nemocné Kate

[chooze:gallery;value:29976]

​Vztahy v britské královské rodině zůstávají napjaté i poté, co princezna Kate oznámila, že se léčí s rakovinou. Princ Harry s manželkou Meghan sice zveřejnili krátké prohlášení, ale žádné velké sblížení se asi nechystá.

Už v květnu má přitom Harry přiletět do Velké Británie u příležitosti Invictus Games. Než se ovšem znovu setká s rodinou, tak podle královského experta Toma Quinna čeká "hlubokou omluvu" od prince Williama a princezny Kate, uvedl deník The Mirror.

"Chce se usmířit se svým bratrem, aby jejich děti mohly spolu mít nějaký vztah. On a Meghan si ale stále myslí, že nejprve musí přijít hluboká omluva od Williama a Kate," uvedl expert.

[chooze:article;value:548516]

​Quinn také prozradil, jak moc Harry chce, aby si jeho děti mohly vybudovat vztah se svými bratranci Georgem a Louisem a sestřenicí Charlotte. "Harry mluvil s přáteli o svém smutku z toho, že nemá bližší vztah se svou neteří a synovci. Ještě víc ho ale rozčiluje vyhlídka, že Lilibet a Archie nebudou mít vůbec žádný vztah s Georgem, Charlotte a Louisem," popsal.

Harry je prý připraven vše zlé odpustit. "Naznačil, že pokud dostane omluvu od své rodiny, tak je připraven odpustit, ale to se prostě nestane," myslí si expert.

Princ Harry by měl konkrétně 8. května vystoupit s projevem u příležitosti 10. výročí her pro veterány, uvedl Daily Express. Na seznamu hostů je uvedena i Meghan. U jejího jména je ovšem dopsána zkratka TBC, což v angličtině znamená, že její účast bude teprve potvrzena. 

Rakovinu Kate přiznala v dojemné videonahrávce. Podívejte se na celé její vyjádření:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.