Uniklo tajemství vztahu Kate a Williama. Tohle mělo zůstat pod pokličkou

Poté, co se princ William a Kate poznali během studií na University of St Andrews, se z nich stali přátelé. Netrvalo dlouhou a jejich vztah přerostl v romantické spojení. Ale jak připomíná deník Express, až téměř o deset let později se princ William rozhoupal a položil Kate otázku, kterou si přeje slyšet mnoho šťastně zadaných žen. 

Expertka na britskou královskou rodinu Katie Nichollová prozradila deníku Mirror detaily z jejich pohádkově krásného zasnoubení a řekla i to, co si možná chtěl královský pár nechat jen pro sebe. Chata v Keni, kde William požádal Kate o ruku, totiž dodnes skrývá jedno kouzelné tajemství. 

[chooze:article;value:550603]

Zamilovaná dvojice tam měla do návštěvní knihy napsat zdánlivě nenápadný vzkaz. "Děkuji za úžasných 24 hodin!" napsala princezna Kate, kterou měl ten den vzít William na ryby. "Bohužel jsme neulovili žádnou rybu, ale bavilo nás to. Miluju teplé krby a svíčky – je to tak romantické. Doufám, že se brzy vrátím, Catherine," napsala princezna.

A ani William nezůstal pozadu. "Je tak super být zpátky!" napsal princ do knihy. "Těšíme se na příště a doufám, že to bude brzy!" dodal. O tom, že šlo o jejich Den D, ale nepadlo ani slovo. A to z jednoho jasného důvodu. Pár své zasnoubení oznámil veřejnosti až následující měsíc. Jen málo lidí vědělo, že William vzal Kate na toto místo právě s úmyslem požádat ji o ruku. Dokonce o tom neměl tušení ani Katein otec a překvapený byl prý i princ Harry.

Princezna Kate vede jako nejoblíbenější člen královské rodiny:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.