Hořké zklamání nemocné Kate. Princ Harry ji nepodpořil v nejdůležitější chvíli

To, že v královské rodině panují už několik let napjaté vztahy, není žádným tajemstvím. Na bodu mrazu je prý v tuto chvíli i vztah mezi princeznou Kate a jejím švagrem princem Harrym, píše deník Mirror.

"Nad vodou ji drží rodina a přátelé, kteří se kolem ní semkli. Smutné ale je, že to samé nemůže říct o svém švagrovi, se kterým si přitom byla kdysi blízká. Ale teď, když prožívá nejtěžší období, tak tu pro ni není," uvedla královská autorka Emily Andrewsová. V minulosti přitom Harry mluvil o Kate jako o sestře, kterou "si vždy přál a nikdy ji neměl".

"S jeho novým životem ve Spojených státech a všemi vystoupeními v televizi a v knize, není moc pravděpodobné, že by pro ni měl rameno, na kterém by se mohla vyplakat. Nemoc je přitom jeden z nejdůležitějších důvodů, proč vztahy napravit. Místo toho je to ještě oddálilo," dodala Andrewsová.

[chooze:article;value:562995]

Vztah mezi Kate a Harrym se začal komplikovat v roce 2018 během příprav na svatbu Harryho a Meghan. Princ ve své knize "Náhradník" odhalil, že se Kate a Meghan tehdy nepohodly ohledně šatů princezny Charlotte.

Jak připomíná web Daily Express, Harry a Meghan se v roce 2020 vzdali svých královských povinností a z Británie se odstěhovali. Už několik let žijí v Kalifornii a do Spojeného království se vrací jen minimálně.

Britové se dočkali. Usměvavá princezna Kate se poprvé od oznámení rakoviny ukázala na veřejnosti:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.