Žena letěla na dovolenou do Paříže. Po probuzení se ocitla v úplně jiném státě

Třicetiletá Jem Maybanková z britského Yorkshiru měla naplánovaný výlet do Paříže. Včas se dostavila na letiště v Leeds Bradford, jak její příběh popisuje Daily Mail

​Odbavení proběhlo bez problémů, letištní personál dokonce naskenoval QR kód z letenky mladé Britky. Zádrhel však nastal v momentě, kdy na palubě hledala marně číslo svého sedadla. "Toto není nic neobvyklého, když má letět jiný než původně plánovaný stroj," uklidnil pouze ženu palubní personál společnosti Ryanair, píše deník Mirror.  

[chooze:article;value:559952]

Žena svůj let prospala, jeho delší než očekávané trvání si vysvětlovala nepřízní počasí. Když se probudila krátce před probuzením, v okéncích zahlédla místo velkoměsta, jemuž dominuje Eiffelova věž, palmy a hory. "Pomyslela jsem si, že to nevypadá jako Paříž," svěřila se mladá turistka. Její obavy byly správné, letadlo totiž přistálo ve španělském Alicante. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jem Maybank (@jem_mayb)

Aerolinka záležitost okomentovala slovy, že zodpovědností každého konkrétního cestujícího je, aby nastoupil do správného letadla. Příběh Jem Maybankové ale měl šťastný konec. Do Paříže se dostala ještě ten stejný den. Do rezervovaného hotelu ale dorazila až v 11 hodin v noci.

Češi si oblíbili regionální letiště. Ta chystají lety do nových destinací (29/6/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.