Otestovali jsme za vás chorvatské kempy. Připlatíte si za auto i za psa

Vůně borovic i blízkost moře. Takové je kempování na Makarské riviéře, kde je kempů hned několik. Televize Nova zavítala do dvou z nich. 

Jako první se televize Nova rozhodla otestovat malý autokemp Krvavica, který se nachází přibližně šest kilometrů od Makarské. Za místo pro stan tam zaplatíte 200 korun na noc. Připlatíte si ale za počet osob a také za auto.

Ceny jsou tam v kempech podobné. Například za místo pro karavan bez elektřiny zaplatíte asi 300 korun. Pokud se rozhodnete vzít si s sebou psa, vyjde vás to přibližně 100 korun na noc.

[chooze:article;value:563627]

Zkontrolovali jsme také koupelny. Ty byly čisté a celkem moderní. Připlatíte si ale například za fén na vlasy. V koupelně pak nechybí lékárnička s náplastmi, desinfekcí a chladícím gelem.

Co ovšem v kempu chybí, je kuchyňka. K dispozici máte pouze hlubší dřez na mytí nádobí. Nenajíte se zde ani v restauraci – jen na recepci si můžete dát vychlazený drink nebo kávu.

Kemp je malý, klidný a především čistý. Je vidět, že se majitelé o toto místo starají. Na každém rohu navíc najdete zásuvky. Můžete si tak nabíjet telefon a u toho například grilovat. Recepce sice není otevřená 24 hodin denně, ale můžete přijet kdykoliv a zaplatit až druhý den.

[chooze:article;value:563446]

Druhým kempem, který jsme za vás vyzkoušeli, je kemp už přímo v Makarské. Dovolená vás tu ale vyjde na více peněz než v kempu Krvavica. Pokud nefandíte klasickému kempování, můžete se ubytovat v chatkách, kde za noc zaplatíte zhruba 6 000 korun. "Máte tu veškeré potřebné vybavení, je to blízko pláže, je tu i bar," řekl recepční kempu.

Zatímco první kemp je útulnější a klidnější, druhý se nachází blízko pláže a nechybí v něm ani restaurace. Oba kempy jsou ale udržované a hlavně čisté.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.