Kompletně sešrotované auto: Policisté vyráželi k děsivě vypadající nehodě

Policisté vyráželi ve středu krátce po půlnoci k hrůzostrašně vypadající dopravní nehodě v ulici Hradební v Jihlavě. "Padesátiletý řidič automobilu Fiat Ducato jedoucí ve směru od ulice Brněnská zřejmě na chvilku usnul a přejel s vozidlem do protisměru," popsala okolnosti nehody policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Auto sjelo ze silnice a narazilo do sloupu veřejného osvětlení, který přelomilo. To ale jízdu nezastavilo. Auto ještě narazilo do vzrostlého stromu. "Při nárazu došlo k odlétnutí částí havarovaného vozidla na projíždějící automobil Škoda Fabia a došlo tak k jeho poškození," doplnili policisté.

[chooze:article;value:563914]

Řidič Fiatu utrpěl vážná zranění a záchranáři ho převezli do nemocnice v Brně. "Dechovou zkoušku nebylo možné u řidiče vzhledem k jeho zdravotnímu stavu provést, byl nařízen odběr krve," uvedla mluvčí. Odhadem vznikla škoda ve výši 160 tisíc korun. Policie nehodu dále vyšetřuje.

Nehoda, která se stane jednou za pár let. Motorkář se srazil se srnkou, nepřežila. Podívejte se na reportáž TV Nova z konce června:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.