Žbirkova nevlastní vnučka se probrala z kómatu. Zřejmě má nezvratně poškozený mozek

"Má prý nezvratně poškozený mozek. Už je na jednotce intenzivní péče, ne na anesteziologicko-resuscitačním oddělení, a pravděpodobně by měla být do dvou měsíců propuštěna z nemocnice, ale nevíme to jistě," svěřila se webu pluska.sk její sestra Sarah.

S Dominikou tráví rodina v nemocnici hodně času. "Chodíme za ní pořád, každý den. Staráme se o ni. Dívá se na nás a my si s ní povídáme," uvedla Sarah. "Neřekne to, ale myslím, že ví, kdo jsme. Jen tam leží a dívá se na nás," popsala srdcervoucí detaily.

[chooze:article;value:557137]

​Dominiku našli 1. května s těžkými poraněními v kaluži krve bez dokladů, kabelky i mobilního telefonu v podjezdu v Novém Městě nad Váhem. Den před tím vyrazila se svým manželem na večírek ke kamarádce a už ten den se přestala ozývat své rodině, připomíná web topky.sk.

Kromě otoku a krvácení do mozku měla utrženou slezinu, propíchnutou plíci, zlomenou klíční kost, obratle v páteři a rozdrcená všechna žebra. Co se osudné noci stalo, je velkou neznámou a případem se zabývá policie.

Ta odmítá sdělit další informace vzhledem k probíhajícímu vyšetřování. Sestra Dominiky Sarah je přesvědčená, že jí někdo ublížil.

Drama na koncertě: Českého zpěváka zachránilo, že byl v sále lékař. Podívejte se na červnovou reportáž TV Nova:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.