Míša (14) a Kristýna (14) beze stopy zmizely. Policie prosí o pomoc

[chooze:gallery;value:36757]

Michaelu Chladovou viděla naposledy její matka v neděli 21. července ve 23:15 v místě bydliště v Horažďovicích. "Dívka je vysoká 168 centimetrů, má štíhlou postavu a černé vlasy dlouhé po ramena. Na sobě měla černo-bílé kecky a černý školní batoh značky Vives," uvedla policejní mluvčí Iva Vršecká.

Míša by mohla být ve společnosti Kristýny Polešové, kterou taktéž naposledy viděla její matka, a to v pondělí 22. července v 10:30. "Je vysoká 176 centimetrů, štíhlé postavy, nosí dioptrické brýle a má tmavé vlasy sestříhané na mikádo. Oblečená by měla být do hodně volného oblečení: kraťasy ke kolenům, černá mikina, bílé tenisky značky Adidas, batoh značky Puma," upřesnila Vršecká.

[chooze:article;value:566246]

Podle provedeného šetření by se obě dívky mohly pohybovat v německém městě Zwiesel. Ani jedna u sebe nemá doklady ani mobilní telefon. "Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o výskytu nebo pohybu pohřešovaných, aby se neprodleně přihlásili na jakoukoliv policejní služebnu nebo sdělili informace na bezplatnou linku 158," doplnila policejní mluvčí.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.