Mirai vyvrací spekulace, vážné zranění nemá z rvačky. Ať nekolují pohádky, říká

[chooze:gallery;value:36843]

S informacemi o údajné rvačce přišel deník Blesk. Mirai se měl dostat do potyčky po nedělním koncertu Eda Sheerana v Hradci Králové. "Pořádně tam pařil. Po koncertu se v davu zapletl do potyčky a dostal, jak se lidově říká, přes držku," uvedl Blesku jeho zdroj. Svou roli měly sehrát alkohol i ego.

Sám zpěvák ale toto nařčení odmítá. Na svém instagramu popsal, co se mu opravdu stalo. "Já se jdu hojit, ale ať nekolují pohádky. Čekal jsem na tágo. Najednou šlupka bez varování a hotovo," napsal.

[chooze:article;value:567353]

"Žádné šarvátky, žádné interakce ani mejdan. S kapelou odsuzujeme jakýkoliv druh násilí," doplnil Navrátil.

Zpěvák aktuálně podstupuje rekonvalescenci po úspěšně zvládnuté operaci zlomené čelisti, o které jsme vás informovali v tomto článku. "Mám kus titanu a pár šroubů v hubě. Věřím, že budu co nejdříve v pořádku," uklidňoval na sociálních sítích své fanoušky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Mirai Navrátil (@mirainavratil)

Přání brzkého uzdravení poslalo Miraiovi i několik známých osobností. "Ať to nebolí a jsi co nejdříve fit," napsala například moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová. "Ty umíš žít! Posílám sílu z Řeporyjí," dodal starosta Pavel Novotný (ODS). "Čas rány zahojí," doplnil rapper Majk Spirit.

Po útočníkovi pátrá policie

Po útočníkovi, který Miraie Navrátila napadl, pátrají královéhradečtí policisté. "Na základě vydaných informací v mediálním prostředí, které se týkaly údajného fyzického napadení zpěváka skupiny Mirai, se obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc," uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

"Zahájili jsme úkony trestního řízení pro zločin ublížení na zdraví, za což hrozí trest odnětí svobody na dva roky až osm let. Prosíme občany, kteří byli svědky události nebo mají k dispozici videozáznamy, ať zavolají na bezplatnou linku 158," doplnila Kormošová.

Matěj Plšek hraje s kapelou od osmi let: Mirai si ho bere na koncerty (07/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.