Annu K. vyměnil za starší model. Vypadá jako tvoje máma, píší lidé Varteckému

[chooze:gallery;value:36908]

​Českým showbyznysem zamávala zpráva o rozchodu Anny K. a Tomáše Varteckého. Zpěvačka popsala těžké chvíle, které v posledním období prožívá, na sociální síti. "Naše cesty s mým životním partnerem Tomášem se po 27 letech rozešly. Náš vztah byl plný lásky, porozumění a sounáležitosti, kterou si jen člověk může přát. Naše blízkost ani nejde pojmenovat, byli jsme jako jeden. Tomáš si vybral cestu, na které už ho doprovázet nemůžu," napsala na facebooku ve své smutné zpovědi.

A důvodem rozpadu páru, který se zdál být v českém showbyznysu jedním z nejstabilnějších, je jiná žena. "Je načase říct, že již nějakou dobu je moje partnerka Martinka," přiznal hudebník na instagramu. Přidal také několik fotek, na kterých se dvojice šťastně usmívá.

​Vzápětí se pod jeho příspěvky objevily i komentáře sledujících. "Tak ať se daří dobře!," píšou lidé. "Hodně štěstí, Tomáši," přejí další Varteckému. "Hlavně štěstí, příteli, oběma," připojuje se jiný fanoušek.

[chooze:article;value:568128]

​Žena po boku Varteckého zaujala ale i kvůli něčemu jinému. "Paní má hezké vlasy, hm...," komentují lidé snímek, na kterém má nová láska muzikanta stejný účes jako on. Jde však jen o vtipnou hříčku, Vartecký zřejmě část dredů, které jsou pro něj typické, Martině jen na chvíli "propůjčil". Někteří fanoušci také odhadují, že Martina je možná starší. "Vypadá jako tvoje máma," útočí.

Tomáš Vartecký se ke komentářům vyjádřil v samostatném příspěvku. "Co se týká rozchodu s Annou K., musím potvrdit, že od února 2024 již netvoříme pár. Můj nový vztah s Marťou musím také potvrdit, ale co musím vyvrátit, je, že by byla důvodem rozchodu," uvedl.

"Marťu jsem poznal v dubnu 2024 až po ukončení vztahu s Annou K. Nyní sdílíme jednu domácnost a je mojí obrovskou oporou ve všem, co dělám. Prosím o respektování našeho soukromí a očekávám slušné vyjadřování, ať už máte na věc jakýkoliv názor," dodal.

[chooze:article;value:560185]

Zpěvačka Anna K a muzikant Tomáš Vartecký, který hraje ve skupinách Kurtizány z 25. avenue, Wanastowi Vjecy a Devil´s autumn, se dali dohromady na konci 90. let. Podle Blesku se měli dokonce v srpnu brát. Deníku měl tuto informaci před časem sdělil jeden z hudebníků, který s Varteckým spolupracuje.  

Náročný rok českých celebrit. Trable, strach o život a rozchody (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.