Policie zatkla čtyři podezřelé z vraždy herce Johnnyho Wactora

[chooze:gallery;value:36019]

​Čtyři zatčení podezřelí jsou ve věku od 18 do 22 let a pocházejí z Huntington Parku, Inglewoodu a dalších měst v okolí Los Angeles, informuje agentura Associated Press. Na tři z podezřelých byl vydán zatykač za vraždu, čtvrtý byl zadržen jako spolupachatel.

V tiskové zprávě losangeleské policie se uvádí, že policisté provedli ve čtvrtek brzy ráno domovní prohlídky, které vedly k zatčení podezřelých. Při domovních prohlídkách údajně zajistili další důkazy. Žádné bližší podrobnosti o zatčení ani o zajištěných důkazech policie nesdělila.

[chooze:article;value:557443]

Wactor byl zastřelen, když 25. května brzy ráno vyrušil zloděje při krádeži katalyzátoru z jeho auta. Policie uvedla, že sedmatřicetiletý muž odešel s kolegyní z práce ve střešním baru, když u svého vozu spatřil tři muže. Jeden z nich na něj podle policie bez varování vystřelil a zabil ho.

https://x.com/AP/status/1824237346813886798

Čtveřice zločinců z místa následně odjela a vážně zraněný Wactor byl převezen do nemocnice, kde byl později prohlášen za mrtvého, uvedla policie. Okresní soudní lékař uvedl, že Wactor zemřel na následky střelného poranění hrudníku, a smrt označil za vraždu.

Zpravodajský web ABC News uvádí, že policie na začátku srpna zveřejnila snímky z bezpečnostních kamer, na nichž jsou pachatelé zachyceni i s vozem, ve kterém z místa činu odjeli a požádala veřejnost o pomoc při identifikaci podezřelých.

Jeho agent David Shaul těsně po Waktorově smrti uvedl, že "si vždycky chodil se vztyčenou hlavou a snažil se být co nejlepší". Na tiskové konferenci na začátku týdne jeho matka popsala pocit z jeho ztráty. "Smutek je mým stálým společníkem," řekla Scarlett Wactorová. "Nemůžu mu 31. srpna popřát k narozeninám, bylo by mu 38 let. Nemůžu se ho zeptat, jestli se vrátí domů na Vánoce. Nemůžu se zeptat, jaký měl den."

Johny Wactor byl rodák z Jižní Karolíny a v letech 2020 až 2022 ztvárnil v seriálu General Hospital televize ABC postavu Brandona Corbina. Objevil se také v řadě filmů a televizních seriálů, včetně Stanice 19, NCIS, Westworld a videohry Call of Duty: Vanguard.

Při útoku na Floridě byli zastřeleni tři lidé (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.