Podezřelá lahvička na Putinově stole. Spustila se lavina nových spekulací

Ruský vládce Vladimir Putin bedlivě sleduje vývoj bojů v Kurské oblasti. Jeho sobotní schůzka s veliteli několika elitních výsadkových jednotek, které se podle vládní agentury TASS účastnil i náčelník generálního štábu Valerij Gerasimov, ale vzbudila zájem z jiného důvodu. Probudila totiž nové spekulace, a to zejména o Putinově zdraví.

Na Putinově stole se totiž objevila záhadná lahvička. Upozornil na ni bývalý poradce ukrajinského ministra vnitra Anton Heraščenko. Podle něj jde o dezinfekci na ruce, což podle něj znamená, že se Putin opět obává o své zdraví a život. "Vypadá to, že Putin nadále zůstává ve svém bunkru. Zdá se, že jemu blízcí představitelé musí před setkáním s ním do karantény," píše na síti X.

Jak připomíná polský web Gazeta.pl, Putin má ve svých sídlech po Rusku pravděpodobně hned několik úplně identických kanceláří. Může tak tvrdit, že je v Kremlu, zatímco si užívá ve svém paláci u Černého moře. Jeho obava z kontaktu s mikroby pak může pramenit z jeho oslabeného imunitního systému. Podle ukrajinské rozvědky totiž trpí rakovinou.

[chooze:article;value:571031]

Domněnky, že se Putin opět silně izoluje, podporují také nové zvěsti o tom, že za sebe posílá dvojníka. Jeden takový měl například minulý týden zamířit na zahraniční cestu do ázerbajdžánské metropole Baku. Jak upozornil například britský web Metro, Putin měl na tomto setkání nezvykle vystouplé lícní kosti.

Putin se ztrapnil před Kadyrovem. Sluchátka na střelnici si nasadil opačně:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.