William už Harryho úplně odepsal. Vše ukázala děsivá diagnóza princezny Kate

[chooze:gallery;value:29976]

​Nedávno se princové setkali na pohřbu Lorda Roberta Fellowese, švagra jejich matky Diany. Podle všeho se nejednalo o šťastné znovushledání. Princové od sebe stáli pouhých pár metrů, přičemž spolu navzájem nepromluvili. "Vždycky jsem říkal, že si bratři nakonec navzájem vždycky budou k dispozici, zatím se prokazuje, že jsem se mýlil," řekl pro The Times jejich přítel.

"Princ William a Harry spolu v tuto chvíli nemluví. Vše bylo zařízeno tak, aby spolu nepřišli do styku," uvedla novinářka Kinsey Schofieldová pro Fox News Digital.

William podle všeho svého bratra odsunul na vedlejší kolej. Nasvědčuje tomu informace, že se princ Harry měl dozvědět o diagnóze princezny z Walesu až společně s veřejností, informuje Mirror.

[chooze:article;value:572041]

"Určitě jsme v tuto chvíle na jiné cestě, ale navzdory tomu tu pro něj vždy budu," uvedl mladší z bratrů v roce 2021 během rozhovoru s americkou moderátorkou Oprah Winfreyovou. Nyní se zdá, že William o pomoc svého bratra nestojí.

Vztah bratrů poznamenaly turbulentní události z roku 2020, kdy princ Harry se svou chotí Meghan opustili královskou rodinu. Vévoda ze Sussexu tehdy uvedl, že se svých povinností vzdává, aby ochránil své duševní zdraví.

Harrymu musí život v královské rodině chybět. Meghan je populárnější, říká odborník:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.