Rodina Radka Ptáčka (†48) truchlí. Manželka mu poslala srdcervoucí vzkaz

Manželka zesnulého Radka Ptáčka zveřejnila na facebooku černobílou fotografii se svým manželem. Napsala k ní srdcervoucí vzkaz, který poslala svému muži do nebe.

"Srdce mám rozbité na milion kousků… věřím v paralelní vesmíry, o kterých jsi často mluvil, a věřím, že tam je to všechno v pořádku a že jsme tam všichni spolu," vzkázala mu.

Pod snímkem se objevila řada komentářů. "Hani, upřímnou soustrast. Myslím na vás a pořád tomu nemůžu uvěřit. Ale věřím, že ty paralelní světy existujou," stojí v komentářích, kde nechybí ani slova podpory. "Hani, je mi to tak líto. Přeju hodně sil," píše se dál.

[chooze:article;value:572298]

​Ještě v úterý Ptáčkova manželka Hana sdílela, že po uznávaném psychologovi policie vyhlásila pátrání. Tehdy prosila veřejnost o pomoc. Poté, co policie našla jeho tělo, příspěvek znovu okomentovala.

"Děkuji všem za vyjádření podpory, nabídku pomoci, vaše slova, vážím si toho, vnímám to, přestože nedokážu každému reagovat... Tolik z vás mělo Ráďu rádo, tolik míst po něm zůstane prázdných… to největší v mém bolavém srdci," napsala.

Pátrání po uznávaném psychologovi zahájila policie v neděli večer. V úterý jeho tělo objevila v Praze, bohužel už bez známek života. Mluvčí středočeské policie Barbora Schneeweissová tehdy potvrdila, že pátrání má špatný konec. Předpokládá se, že šlo o sebevraždu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.