Trump prodává po kouskách své sako. Přidává je ke sběratelským kartičkám

Slavný oblek ze slavné debaty. Kousíček z něj teď může vlastnit každý, kdo nemá úplně hluboko do kapsy. Donald Trump se totiž rozhodl vydělávat peníze na prezidentskou kampaň dalším neotřelým způsobem.

"Tady je váš oblíbený prezident Donald Trump. A mám pro vás vzrušující zprávy, protože jste o to požádali, je tady skvělá nabídka. Sbírka 50 digitálních sběratelských kartiček se mnou – tančím na nich nebo mám boxerské rukavice," prohlásil Trump.

[chooze:article;value:572644]

​Jedna kartička zobrazující Trumpa i jako superhrdinu vám ale kousek jeho obleku hned nezajistí. Musíte si nejdřív koupit 15 digitálních, přičemž jedna vyjde v přepočtu na necelých 2 300 korun. Teprve poté vám Trumpův tým zašle jednu ve fyzické podobě. A když jich koupíte přes 75, Trump slibuje i pozvání na gala večeři do sídla na Floridě. "Každá taková kartička má pak na sobě kousek mého obleku, který jsem měl na sobě v den prezidentské debaty. Lidé tomu říkají knockout sako," dodal k tomu kandidát na prezidenta USA.

Trump se zkrátka nezdráhá zpeněžit, co se dá. Prodává například i speciální vydání bible. Účtuje si za ni 1 400 korun, s podpisem vyjde na téměř 23 tisíc korun. Značka Trump zkrátka táhne, a to i když se jedná o Písmo svaté. "Všichni Američané by měli mít doma bibli, já osobně jich mám řadu, je to moje oblíbená kniha," řekl nedávno.

Velký úspěch měl ale letos i Trumpův marketingový tah s teniskami. V únoru si totiž splnil svůj dlouholetý sen a představil vlastní kolekci sportovní obuvi. Zlaté tenisky s červenobílou podrážkou a americkou vlajkou za necelých 10 tisíc korun se okamžitě vyprodaly a překupníci na internetu je prodávali i za desetinásobek.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.