Princezna Kate ukončila chemoterapii. Vydala detailní prohlášení o rakovině

Princezna Kate v pondělí potěšila celý svět. Prozradila totiž, že ukončila chemoterapii. "Jak se léto blíží ke konci, ani nevíte, jaká je to úleva, že jsem konečně dokončila chemoterapii," svěřila se na síti X.

Ukončení chemoterapie oznámila princezna prostřednictvím emotivního tříminutového videa. To má na svědomí Will Warr, který zachytil vzácné momenty královské rodiny. Nechybí v něm tak ani princ William a jejich tři děti – princ George, princezna Charlotte a princ Louis.

"Posledních devět měsíců bylo pro nás jako pro rodinu neuvěřitelně náročných. Život, jak ho znáte, se může změnit v jediném okamžiku a my jsme museli najít způsob, jak proplout rozbouřenými vodami a neznámou cestou," promluvila Kate o náročném období. 

[chooze:article;value:572872]

"Tento čas nám s Williamem především připomněl, abychom se zamysleli a byli vděční za jednoduché, ale důležité věci v životě, které mnozí z nás často považují za samozřejmost. O tom, že prostě milujeme a jsme milováni," zdůraznila princezna, jak je důležité si užívat každý moment v životě.

Nyní se prý soustředí zejména na to, aby "zůstala bez rakoviny". Vyhráno prý totiž stále nemá. "I když jsem ukončila chemoterapii, moje cesta k uzdravení a plnému zotavení je dlouhá a já musím i nadále brát každý den tak, jak přichází," svěřila se.

[chooze:article;value:572858]

Princezna také přiznala, že už se těší, až se vrátí do práce. "Navzdory všemu, čím jsem si prošla, vstupuji do této nové fáze zotavování s obnoveným pocitem naděje a uznání života," uvedla.

Na závěr Kate nezapomněla poděkovat všem, kteří ji v boji se zákeřnou nemocí podporovali. "Kdo dál bojujete, zůstávám s vámi. Bok po boku, ruku v ruce. Z temnoty může vzejít světlo, tak ať to světlo jasně svítí," vzkázala.

Na celé video se podívejte zde:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.