William vyslyšel přání fanynek. Jeho nový vzhled si zamilovaly

[chooze:gallery;value:37348]

​Nedávno se princ William po dlouhé době ukázal se strništěm a fanynky královské rodiny tím naprosto ohromil (psali jsme o tom v tomto článku). "Prosím, nech si dál růst vousy," napsala mu na instagramu jedna z nich. Podobných nadšených komentářů obdržel mnoho. 

A buď mu jeho nová vizáž opravdu vyhovuje, anebo se rozhodl přání svých fanynek vyslyšet. Ať tak či tak, nadále se na veřejnosti ukazuje s vousy. A sklízí další obdivné komentáře. 

[chooze:article;value:564901]

​Jenom za tento týden zveřejnil několik příspěvků na instagramu a pod všemi se to hemží komentáři týkajícími se jeho nového vzhledu. "Líbí se mi ty nové vousy," píše jedna z fanynek. "Wiliam v éře vousů," uvedla další a přidala k tomu srdíčko. "Miiiiiiiluju ty vousy," pokračoval hned další komentář. Podobných se na Williamově instagramu objevují stovky. 

Jeho nového vzhledu si všímají i britská média. Ve čtvrtek například William vyrazil ve vojenské uniformě na návštěvu Royal Air Force College, kde zastupoval svého otce krále Karla III. A jeho vousy byly tím prvním, co deník Daily Mail ve svém článku zmínil. 

Britské královské rodině se věnoval pořad Svět za hranicemi:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.