Tomáš Klus truchlí. Kvůli psí hračce zemřelo jeho milované štěňátko

[chooze:gallery;value:37401]

​Štěně Franta do rodiny Tomáše Kluse přibylo letos v dubnu. Zpěvák ho bral všude s sebou, například na dovolenou do Chorvatska nebo do Karlových Varů. Před týdnem ale fanoušky na instagramu šokoval zprávou, že je štěňátko v ohrožení života. 

"Franta je v nemocnici. Rozkousal psí pískací hračku a spolkl pískátko. Ucpalo mu střevo. To prasklo. Tři hodiny byl na sále. Teď je na JIP," popsal Klus, co se pejskovi stalo.

Své sledující vyzval, aby si dali na podobné hračky pozor a Frantovi drželi palce. "Je statečný. A mladý. Ale ten strach je strašný. A my s dětmi jsme zas s přesností na tuny schopni popsat lásku k němu," dodal Klus. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Tomáš Klus (@tomas_klus)

V neděli ale přišla zpráva, kterou nikdo nechtěl slyšet. František boj o život prohrál. "Milovaný kamaráde, náhoda je blbec, když krade. Přišel jsi, aby jsi vyléčil bolavá srdce, co dostala strach z toho, že soucit a láska jsou na ústupu. Bylo té lásky v Tobě tolik, že i nejzarputilejší nedůvěřivci podlehli s něhou a nešlo je od Tebe odtrhnout. Všechny ty smutky jsi rozpustil do svých puntíků a vrátil jsi nám víru v barevný svět. Koukej se brzo vrátit. Poznáme se podle pusinek, co chutnají jako šunkofleky," vzkázal zpěvák pejskovi.

[chooze:article;value:484848]

Pro rodinu Klusových jde v poměrně krátké době o další ztrátu. Loni v srpnu zemřela 13letá fenka, která podle Kluse často svým chováním připomínala spíše kočku.

Tomáš Klus vzdal v písničce hold ženám. V klipu si zahrála i jeho maminka (11/23):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.