Poslední chvíle syna herečky Magálové: Martina zabil splašený kůň

[chooze:gallery;value:37478]

​Podle slovenského deníku Nový Čas patřil 49letý Martin Magál mezi slovenské špičky v koňském pólu. Jeho poslední turnaj se konal o uplynulém víkendu v Toskánsku, sobotní hra ho ale stála život. Tragédie se stala mezi 17. až 18. hodinou. 

"Byla to nehoda. Martin si právě vyměnil koně, jednoho plnokrevníka za druhého," informoval italský klub VAS, který turnaj pořádal a ve kterém zesnulý jezdec působil.

[chooze:article;value:575013]

​"Kůň byl velmi nervózní. Náš tým v tu chvíli vyhrával 7:4. Martina bylo plné hřiště, byl doslova všude a vždy v plné rychlosti. Hned jak dosedl na vyměněného koně, vystartoval do hry. Najednou se v rychlosti 70 km/h jeho kůň splašil a náhle změnil směr. Martin vyletěl ze sedla a po 3,5 metrech spadl zády na zem," popsal tragédii klub. 

Drsný pád stál Magála život. "Měl vnitřní zranění, roztrženou aortu. Bohužel, nedalo se už nic dělat. Bylo to drama. Prožíváme obrovský smutek," dodal klub. 

Martin Magál byl synem Kamily Magálové, slovenské herečky dobře známé i českému publiku. Diváci ji mohou znát mimo jiné z filmů Líbáš jako Bůh a Líbáš jako ďábel. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.