Trump se opět pustil do Harrisové. Narodila se mentálně postižená, prohlásil

Vůbec poprvé od chvíle, kdy ji demokraté nominovali na prezidentku, se Kamala Harrisová vydala na hranice s Mexikem, odkud do USA denně nelegálně proudí migranti. O den později Donald Trump ve státě Wisconsin vchází na pódium poseté plakáty ilegálních imigrantů odsouzených v USA za různé zločiny a pouští se nebývale ostře jak do nich, tak do Harrisové.

"Joe Biden se stal mentálně postiženým. Kamala se tak narodila. Pustí sem lidi, kteří vám vejdou do domu, vloupají se vám do dveří. A budou si dělat, co budou chtít. Tito lidé jsou zvířata. Pokud bude Kamala zvolena, vaše město a všechna podobná města v celém Wisconsinu a v celé naší zemi se změní v pekelnou díru třetího světa," prohlásil Trump.

[chooze:article;value:575811]

"Migrace je velké téma pro americké voliče a hodně dělí republikány i demokraty. Nejvíce je ta situace vidět na mexicko-americké hranici. Obrovské množství ilegálních imigrantů tu hranici překračuje," poznamenal amerikanista Jakub Lepš.

Právě v tomto tématu Trump v předvolebních průzkumech boduje. Aktuálně mu v oblasti migrace věří o 14 % Američanů více než jeho soupeřce. "Dnes před vámi stojím, abych vám slíbil toto: Osvobodím Wisconsin od masové invaze migrantů, vrahů, násilníků, chuligánů, drogových dealerů, násilníků a zlovolných členů gangů. Osvobodíme naši zem," řekl dále Trump.

[chooze:article;value:573467]

​"Donald Trump sliboval, že bude deportovat ty miliony ilegálních imigrantů, které v Americe jsou. To je fyzicky téměř nemožné," dodal Lepš.

Harrisová během své cesty k mexicko-americké hranici Trumpovi vyčetla mimo jiné to, že zmařil návrh zákona o bezpečnosti hranic, který byl výsledkem několikaměsíčního vyjednávání mezi republikány a demokraty.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.