Monika o novém vztahu. Nejsme jako Soukup a Hanychová, rýpl si Babiš

[chooze:gallery;value:35616]

Konec přes 30 let trvajícího vztahu oznámili manželé Babišovi letos v dubnu. I přesto se zdá, že spolu expartneři vychází dobře a pravidelně se společně objevují na veřejnosti. Monika ovšem udělala ve svém životě několik velkých změn.

Záhy po rozchodu změnila vizáž a zkrátila si vlasy. "Mám se skvěle," svěřila se Babišova manželka na křtu knihy Deník tlustý kočičandy Blesku a podotkla, že odluku s manželem snáší bez problémů. "Vidíte, že to asi zvládám dobře," řekla.

[chooze:article;value:567455]

Otázkám, zda už si našla nového partnera, se ovšem stále vyhýbá. Nový vztah ale nevyloučila. "To samozřejmě nechci ventilovat," přiznala Monika, že by si to i tak nechala pro sebe. K diskrétnosti a dobrým vztahům s manželkou se hlásí i Babiš a za odstrašující příklad bere konec lásky Soukupa a Hanychové.

"Proč jste všichni nastavení na to, že když někdo ohlásí rozchod, tak se musí zabíjet. Viděli jsme Soukupa s Hanychovou... Ono se to čeká," rýpl si Babiš do nedávné bitky Soukupa s Miroslavem Dopitou.

[chooze:article;value:575187]

Je rád, že oni spolu dovedou kvůli dětem slušně vycházet. "Máme skvělý vztah, máme krásné dvě šikovné děti, a to je to nejdůležitější v životě. A samozřejmě jako rodina se setkáváme, jako kdyby k tomu nedošlo," dodal neúspěšný kandidát na prezidenta a prozradil, že on žádný nový vztah zatím nezačal. "Už jsem to komentoval stokrát, ne, není, určitě ne," řekl.

Babiš si po úspěchu ve volbách zatančil s Válkovou. Zapařili na Michala Davida (9/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.