Praktické tipy pro podnikání a seberozvoj

Poraďte se s námi o svěřenských fondech

Právní úprava občanského práva nám dává spoustu možností, jak si pojistit převod či přechod našeho majetku. Pro mnoho laiků však mohou být některé instituty složité nebo nemají kapacity na to se jimi zabývat. Ochraňte svůj rodinný majetek s pomocí svěřenských fondů, které například zajistí, že vaše rodinná firma poběží stále dál i bez součinnosti vašich dědiců. Svěřenský fond není pouze pro velké společnosti či korporáty, i malé firmy z něj mohou těžit. Nezávazně to s námi proberte – Parkerhill.cz. Věříme, že společně najdeme ideální řešení přímo vám na míru.

Trénujte v zimě z pohodlí domova

Nemáte čas chodit do posiloven nebo vás nebaví běhat venku v podzimních a zimních měsících, kdy je špatné počasí? Zařiďte si vlastní posilovnu přímo u vás doma! Začít byste měli s pořízením vhodného běžeckého pásu, bez kterého se neobejde žádné fitko. Za tímto účelem mrkněte na naše stránky. Udržte si svou kondici i v zimě s našimi běžeckými pásy vhodnými do bytu i fitness. Běžecký pás Lifefit v mnoha modelových řadách od českého výrobce najdete na Nejsport.cz. Vybrat si zde můžete základní běžecký pás, ale i takový, který se hodí pro náročné běžce. Běžecké pásy jsou skládací, a tak nezabírají žádné místo, i když jej zrovna nepoužíváte.

Naučte se cizí jazyk díky výuce v jazykové škole

Všichni známe to pořekadlo: „Kolik řečí umíš, tolikrát jsi člověkem”. Jak se je ale naučit? Zejména tehdy, pokud sami sebe považujeme za věčného začátečníka? Snadno, když si vyberete jazykovou školu, jejíž lektoři ví, jak efektivně naučit cizí jazyk. Využijte exkluzivní výhody u jazykové školy Pelican z Brna, která nabízí pomaturitní studium 1+1 jazyk zdarma. Oblíbené jsou i běžné jazykové kurzy, kde se využívá vlastní originální proces výuky – Active Learning System. Naše jazyková škola nabízí studium angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny, ale i méně rozšířených jazyků jako řečtiny, katalánštiny, japonštiny nebo vietnamštiny.

Získejte pracovité zaměstnance ze třetích zemí

Najít schopné pracovníky může být někdy složité. Mnoho firem proto využívá možnosti agentur, které jim zařídí zodpovědné zaměstnance především z méně rozvinutých zemí. Máte zájem o nové pracovníky z Filipín, Mongolska, Srbska nebo Indie? Agentura IRS Czech pomůže nejen s náborem, ale vyřídí i potřebné pracovní vízum a další náležitosti pro práci v ČR. O vše se postaráme my, vy už si jen připravíte seznam úkolů pro vašeho nového zaměstnance. Kromě krátkodobého víza, zařizujeme též dlouhodobé vízum, zaměstnaneckou kartu (dlouhodobé povolení pro pracovníky ze třetích zemí bez odbornosti) nebo modrou kartu (dlouhodobé povolení pro odborné pracovníky ze třetích zemí).

Výhody reklamního oblečení

Reklamní a firemní oblečení je základ, pokud chcete budovat firemní identitu a sounáležitost zaměstnanců s vaší značkou. Současně kvalitní oblečení zlepšuje pracovní výkon a ulehčuje případným klientům (zákazníkům) orientaci, neboť se jím sjednotí vzhled vašich pracovníků. V neposlední řadě jde také o efektivní marketingový nástroj. Reklamní a firemní oblečení je tedy pro podnikání velmi důležité, a proto byste si měli vybrat zodpovědnou firmu, která vám při pořízení takového oblečení vyjde co nejvíce vstříc. Specializujeme se již 28 let na výrobu oblečení pro firmy, kluby a týmy. Více jak 3000 druhů oblečení ihned k dodání a možnost aplikace loga/motivu na zakázku.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.