První slova Bohdalové (93) po propuštění z nemocnice: Došla jí trpělivost

[chooze:gallery;value:29883]

Herečka Jiřina Bohdalová v pondělí po poledni konečně zamířila z nemocnice domů. Právě prostředí plné lékařů už pro ni bylo poměrně skličující a čiperné herečce už chyběla akce. "Nemůžu pořád jenom ležet, potřebuju se hýbat," svěřila se Bohdalová deníku Aha!, doma se prý o ni postarají její nejbližší.

Ačkoliv původně měla ve špitále zůstat do středy, podle lékařů se zotavila dříve. "Je ve vynikajícím stavu, v dobré kondici a v dobré náladě. Bude k nám docházet na ambulantní ošetření," potvrdil profesor Petr Neužil, který o představitelku Nesmrtelné tety pečoval i v minulém roce, kdy prodělala plicní embolii. 

[chooze:article;value:576270]

Herečku lékaři hospitalizovali minulé úterý, kdy se jí náhle zvýšila teplota a začala trpět nevolností. Na vině má být poměrně vzácná bakterie Yersinia enterocolitica, která se do těla dostává ze špatně zpracovaného jídla.

Nákazu Bohdalová nebrala na lehkou váhu, nepochybovala ovšem o tom, že všechno zvládne. "To víte, měla jsem namále. Ale včas jsem poznala, že se něco děje. Už se to vrací k dobrýmu. Já jsem kočka, která se ze všeho vylíže," svěřila se před pár dny legenda hereckého světa a ukázala, že smysl pro humor neztrácí ani v těch nejtěžších momentech.

Jiřina Bohdalová přímo z nemocnice: Jsem kočka, která se ze všeho vylíže (9/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.