Filmová scéna v slzách: V 78 letech zemřel uznávaný herec Ron Hale

[chooze:gallery;value:37601]

O smrti Ronalda Halea informovali ve čtvrtek jeho blízcí skrze nek​rolog. "Mezi pozůstalými jsou jeho neteře a synovci. Lori Brown, Max Brabham, Erin Wilson, Marc Brown," rozloučili se příbuzní se strýčkem. Podle dostupných informací zemřel herec 27. srpna 2024. Příčina jeho smrti zatím není známá.

S hercem se rozloučili i jeho kolegové. "Zpráva o smrti Rona Halea zarmoutila celou rodinu ze seriálu General Hospital. Rádi bychom vyjádřili soustrast všem jeho milovaným v těchto smutných časech." vzkázali jeho kolegové ze seriálu na sociální síti X.

[chooze:article;value:576988]

Jednalo se podle nich o talentovaného muže, se kterým byla radost pracovat. "Byl to úžasný herec a nezapomenutelný kolega. Odpočívej v pokoji," doplnili tvůrci seriálu. Za svůj herecký výkon byl Hale dvakrát nominován na cenu Daytime Emmy.

Během kariéry ztvárnil nespočet rolí. Srdce fanoušků si však získal hlavně díky postavě Mikea Corbina v nekonečném seriálu General Hospital. Diváci ho na televizních obrazovkách pravidelně vídali i jako doktora Rodgera Coleridge v seriálu Ryan's Hope.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.