Podezřelého z únosu Maddie zprostili obžaloby. Brzy může být na svobodě

[chooze:gallery;value:30475]

​Šokující výsledek přinesl soud s Christianem Bruecknerem. Po osmiměsíčním procesu, který vedl soud v Brunšviku, se dočkal muž obžalovaný z řady sexuálních deliktů verdiktu. Podle rozhodnutí soudce je nevinný, píše portál Bild.

Obžaloba tvrdila, že se Christian Brueckner dopustil tří znásilnění a dvou případů sexuálního zneužití dětí. To vše se mělo odehrát v letech 2000 až 2017 v Portugalsku, kde tehdy zmizela i Maddie.

Brueckner byl obžalovaný především ze znásilnění tehdy 40leté delegátky Hazel Behanové, které měl spáchat v roce 2004. Čelil také obžalobě z opakovaného veřejného obnažování před malými dětmi v turistickém letovisku v portugalském Algarve.

[chooze:article;value:575600]

​Zmizením Maddie se ale soud v Brunšviku nezabýval. I když je Brueckner hlavním podezřelým v dlouholetém případu, policie proti němu zatím nevznesla obvinění pro nedostatek důkazů. I tak ale Bruecknerovi hrozil 15letý trest, uvedl portál Daily Mail.

Brueckner už v tuto chvíli je ve vězení, kde si odpykává trest za znásilnění 72leté turistky z roku 2005. Trest mu však má brzy skončit. Na svobodu se tak může podívat už v září 2025.

Na svobodu má jít Brueckner i navzdory varování psychologů, kteří se jeho případem zabývali. U soudu svědčil i lékař Christian Riedemann z vězení v Bad Rehburgu. Podle něj je u Bruecknera velmi vysoká šance recidivy a označil jej za vysoce nebezpečného pro společnost.

Kriminalisté považují Maddie za zavražděnou. Její tělo hledali ve vodní nádrži (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.