Velký růžový koncert Terezy Maškové: Prozradila také, jak to má s přítelem

To, že už dávno není jen výherkyní pěvecké soutěže Superstar, opět dokázala Tereza Mašková ve dvakrát vyprodané Lucerně. Tam s sebou přinesla nejen všechny odstíny růžové, ale hlavně pořádnou dávku českých a zahraničních hitů. Jak se Tereza cítila před samotným koncertem?

"Musím se přiznat, že jsem hodně nervózní. Mám pocit, že jsem nervózní ještě víc než poprvé, protože člověk chce, aby to bylo dobrý, aby lidé byli spokojení a všechno vyšlo tak, jak si přejete. A co se té růžové týče, růžovější jsem ještě nebyla," ubezpečila.

A Terezka rozhodně nepřeháněla. Růžové nebyly jen její třpytivé kostýmy, ale i světla, konfety, balónky, a dokonce i fanoušci v hledišti. Přípravy na koncert byly intenzivní a zpěvačka si dala záležet také na choreografii, z které měla zároveň i obavy.

"Bojím se toho, abych nezapomněla texty, bojím se toho, abych nepokazila choreografii nebo aspoň, aby to nebylo vidět tolik. Ale přitom se nechci bát, protože si to chci hlavně užít, protože tohle nemáte každý den," popsala.

[chooze:article;value:567244]

​Od výhry v Superstar uplynulo už šest let. A přestože soutěž Tereze nastartovala kariéru, tak začátky pro ni nebyly jednoduché. "Díky Superstar se můžu tomu, co dělám, věnovat naplno a živí mě to. A já jsem si to vždycky přála a Superstar mi hodně pomohla, ale samozřejmě, když jsem vyšla ze Superstar, tak jsem si myslela, jak všechno bude zalité sluncem a všechno bude jednoduché. Pak jsem zjistila, že takhle to nefunguje. Ale je to o té mravenčí práci, kterou člověk třeba nevidí, ale ty postupné krůčky jsou hrozně důležité," shrnula.

Superstar ale zpěvačce přinesla do života i partnera, s kterým už roky tráví veškerý čas. "Je někdy hrozně těžké oddělovat ten pracovní a soukromý život. Spíš jsme si mysleli, že se to dá oddělit, a nedá. A je to o komunikaci, že o tom mluvíme a samozřejmě jsme se to museli i naučit," vysvětlila.

Na koncert dorazila i řada umělců, s kterými Tereza spolupracuje. Po jejím boku nechyběl ani Ondřej Brzobohatý nebo Marek Ztracený. Podpořit ji přišel ale i Zdeněk Barták. "Spolupracuje se mi s ní velmi dobře, protože je šikovná, pokorná, slušná, a ještě umí zpívat. To málokdo dneska umí," řekl Barták.

Po velkolepé show odtajnila Tereza velké plány. Její další kroky směřují do O2 Universum, kam zavítá v roce 2026.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.