Královská rodina Meghan a Harrymu nikdy neodpustí. Mají k tomu zásadní důvod

Že mezi princem Harrym a královskou rodinou panují už několik let velmi napjaté vztahy, není žádným tajemstvím. V poslední době se měly ale ještě zhoršit. Princi Williamovi a princezně Kate prý Harry s manželkou Meghan způsobili takovou bolest, že jim nikdy neodpustí, píše web Mirror.

Pokud by se někdy měli usmířit, závisí to podle experta na královskou rodinu Charlese Rae na Harrym a Meghan. "Myslím, že je to na vévodovi a vévodkyni ze Sussexu, aby udělali první krok," řekl.

"Ale jestli by to William a Kate přijali, o tom pochybuji. Už se tam toho stalo příliš mnoho. Po tom všem, co Harry a Meghan udělali, ať už rozhovor s Oprah Winfreyovou, pořad na Netflixu, nebo Harryho kniha Náhradník. A také to okázalé královské pukrle, které Meghan v pořadu předvedla," vyjmenoval několik věcí, které způsobily v královské rodině rozkol.

[chooze:article;value:578155]

Jak připomíná web Daily Express, Harry a Meghan se vzdali role aktivních členů královské rodiny v roce 2020 a přestěhovali se nejprve do Kanady a poté do Kalifornie. V roce 2021 poskytli kontroverzní rozhovor Oprah Winfreyové a o rok později následoval jejich dokument na Netflixu.

Poslední kapkou měla být pro královskou rodinu, a zejména prince Williama, kniha Náhradník, ve které princ Harry vznesl řadu obvinění a otevřeně mluvil o svých soukromých záležitostech. Právě to by podle Rae měl být jeden z důvodů, proč William s Kate Harrymu nikdy neodpustí. Své soukromí si totiž velmi střeží.

Princezna Kate ukončila chemoterapii. Podívejte se na reportáž TV Nova (09/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.