VIDEO: Řidič šokoval policisty. Kličkoval na silnici, pak nadýchal šest promile

"Ranní hodně podezřelá jízda osobního automobilu mezi obcemi Šebetov a Knínice na Boskovicku nebyla lhostejná oznamovateli," informoval v sobotu policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Seat řidič sotva dokázal udržet na silnici a podivně kličkoval. "Přivolaná hlídka při silniční kontrole zjistila očekávané. Jen hodnota přístrojem zjištěné hladiny alkoholu jí vyrazila dech. Pětapadesátiletý šofér nadýchal téměř šest promile," popsal Malášek.

[chooze:article;value:576461]

Navíc hlídka zjistila, že nejde o jeho první podobný prohřešek. "Od začátku roku jej policisté opilého za volantem přistihli celkem čtyřikrát. A zjištěné hodnoty alkoholu nebyly opravdu nízké. Nejméně nadýchal uprostřed ledna v Letovicích. To mu policisté zjistili necelé dvě promile," doplnil policejní mluvčí.

Evidentně si tak podle policistů nic nedělal z dvouletého zákazu řízení. "Po posledním prohřešku mu policisté tedy automobil zajistili. Vozidlo s největší pravděpodobností propadne ve prospěch státu. Řidič navíc musí přinejmenším počítat s navýšením trestu," upozornil Malášek.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.