Eva a Vašek po rozvodu: Jejich dcera vyrostla do krásy, už má i přítele

[chooze:gallery;value:37667]

Hudebník Vašek Ševčík je na dceru Evičku velmi pyšný. Podle něj je moc šikovná. Pochlubil se, že si už našla i přítele. "Posílám vám fotku dcery a jejího přítele, má zkušenosti s provozováním elektromobilů," napsal redakci TN.cz.

V současnosti jeho dcera žije ve Spojených státech nedaleko města Tampa na Floridě. "Dcera má zkušenosti z celého světa. Má dva mateřské jazyky, český jazyk a angličtinu. Hovoří a čte," pochlubil se Vašek, který na Floridě také strávil dost času. S dcerou je prý v neustálém kontaktu.

[chooze:article;value:577800]

Jeho exmanželka Eva s ním prý ale už vůbec nekomunikuje. "Věřím, že vám může předat více informací než moje bývalá manželka a hudební kolegyně Eva Adams. Ta jen mlčí a nic nechce říct. Ani nemá co, za co by se nemusela stydět," podotkl hořce na závěr.

Nedávno se totiž svěřil, že se o ženu bojí. Ta se podle něj také nachází na Floridě, kde zrovna řádí hurikán Milton. "Mně nic nebere, tak nevím, jak pochodíte. Můžete mi potom dát zprávu? Teď tam čekají hurikán a jsou na to obě Evy samy," poprosil Vašek.

[chooze:article;value:577886]

Jeho exmanželka Eva na telefonáty ani SMS zprávy sice nereagovala, ale za její osobu se ozvala manažerka Petra Nováková. Zda komunikuje s Vaškem, ovšem nechtěla prozradit. "K tomu se nechci vyjadřovat. Eva je v tuto chvíli v zahraničí a vystupuje se svým bratrem Hynkem Dvořáčkem, takže máme klasické duo Eva a Hynek," sdělila TN.cz Nováková.

Ač Eva bydlí na Floridě, s dcerou nežije. "Eva žije v Americe stejně jako její dcera. Ale její dcera je dospělá, žije už sama. Eva je ale po hurikánu v pořádku," uzavřela Nováková.

Eva a Vašek se rozvedli. Manželství legendární dvojice se zhroutilo po 35 letech (8/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.