Krainová se ozvala z nemocnice: Po operaci se cítím, jako by mě přejel kamion

[chooze:gallery;value:32070]

​Modelku Simonu Krainovou trápily vážné zdravotní potíže. Musela proto na operaci. Fanouškům prozradila, jak se jí po zákroku daří. "Cítím se jako přejetá kamionem a zmačkaná jako kus papíru, ale jedu dál, žiju," napsala modelka na instagramu.

Proč operaci musela podstoupit, zatím prozradit nechce. "Nemůžu a nechci konkretizovat moji diagnózu ani nemocnici, ve které se momentálně nacházím, protože chci mít klid a soukromí při odchodu domů. Nestojím o zběsilý úprk před stádem paparazzi fotografů," vysvětlila Krainová.

[chooze:article;value:518676]

V nemocnici si ale uvědomila, že zdraví je to nejvzácnější, co člověk má. "Můžete mít tisíc problémů v životě, ale dokud nemáte zdravotní problém, nemáte žádný problém. Pevné zdraví je jako koruna," svěřila se modelka. Podle ní si člověk začne vážit zdraví hlavně ve chvíli, kdy je nemocný.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený simonakrainova (@simonakrainova)

Lidé by si proto měli připomínat, jak je zdraví vzácné. "Nezapomínejte na to. Každý nový den je zázrak, já se po dnešku na ten další den těším ještě víc než kdykoli předtím, děkuji ze srdce doktorům, sestřičkám a všem těm statečným lidem," poděkovala Krainová za péči.

Bez retuše nedá řada celebrit ani ránu. Krainové dokonce chybí část těla. Podívejte se na video (7/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.