Hudebníka Krucipüsku skolily zdravotní problémy. Kapela opět ruší koncerty

[chooze:gallery;value:35561]

​V úterý přišla další rána pro fanoušky českého metalu a legendární kapely Krucipüsk. Hudebníci oznámili, že ruší všechny koncerty turné s názvem Zmrtvýchvstání, které mělo proběhnout v průběhu letošního listopadu a prosince.

"V první řadě bychom se chtěli hluboce omluvit všem pronajímatelům kulturních zařízení, spolupořadatelům, spolupracujícím osobám a všem fanouškům," napsala kapela na facebooku. Důvodem mají být "vážné zdravotní důvody" a "dlouhodobá internace bubeníka Krucipüsk Tomáše Hajíčka mladšího v liberecké nemocnici na plicním oddělení".

[chooze:article;value:551300]

​"Zásah vyšší moci hraje v roce 2024 proti nám, ale Krucipüsk byli, jsou a budou bojovníci. Zdraví je na prvním místě, protože bez zdraví není síly k boji ani k ostatním slastem života," pokračovala kapela.

"Máte všechno naplánovaný, všechno potřebujete stihnout, nemáte na nic čas, honíte se za prací a za penězi. Stačí jeden moment a zjistíte, že všechno tohle bylo zbytečný a osud má úplně jiný plány," napsal bubeník na instagramu a přidal fotografii z nemocnice.

Turné, na kterém měl hostovat písničkář Xavier Baumaxa, skupina přeložila na příští podzim. "Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na nové termíny. Pokud by se vám nový termín nehodil, požádejte prosím o vrácení vstupenky do 31. 12. 2024 u vašeho prodejce – reklamace@ticketportal.cz anebo info@goout.net," dodali hudebníci.

[chooze:article;value:577965]

​​Rána pro jejich fanoušky přišla už na jaře. Při nehodě na motorce se vážně zranil Hajíček starší a skončil v nemocnici. Už tehdy kapela zrušila řadu vystoupení.

Bratislavu v červenci zasáhlo rockové peklo. Na koncert AC/DC přijeli fanoušci z celé Evropy. Podívejte se na reportáž (7/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.