Svačina a kempingová židle. Voliči Trumpa v Georgii na něj čekali dlouhé hodiny

Od čtyř od rána, s vodou, se svačinou, někteří i s kempingovou židličkou. Mnozí fanoušci Donalda Trumpa čekali ve frontě před halou v Atlantě i dvanáct hodin. "Už dřív jsme v Atlantě chtěli jít, ale tehdy bylo hrozně plno. Ani jsme se tam nedostali. Bylo tam tolik lidí. Tak jsme se teď rozhodli přijít brzy," řekl volič Donalda Trumpa Kevin.

Kevin věří, že Donald Trump zlepší ekonomickou situaci a vrátí peníze do jeho peněženky. Podobně to vidí i John, ten doufá, že se letos volební mapa Georgie zabarví do republikánské červené. "On je ten pravý. Každý člověk v téhle zemi, každý člověk, který má s touhle zemí něco společného, si uvědomuje, že potřebujeme opravdového lídra," domnívá se John.

[chooze:article;value:578836]

​V návrat Donalda Trumpa do Bílého domu doufají všichni přítomní. Kdo chtěl, mohl si čekání na jeho vystoupení zkrátit pořízením nového trička nebo si dopřát grilované maso. "Dcera mi držela místo v řadě. Já jsem na chvíli odešla, abych nám přinesla jídlo. Pak jsem se vrátila za ní. Měli jsme tu připravené i židle na sezení," pochlubila se Kadeejah, volička Donalda Trumpa.

Trump nakonec do Atlanty dorazil s devadesátiminutovým zpožděním. Na dobré náladě to ale jeho příznivcům nijak neubralo, exprezidentův projev doprovázelo jejich hlasité jásání.

Kamala Harrisová se se svými příznivci tady v Atlantě sejde v sobotu. Demokraté a republikáni se často přou o to, kdo z nich má navštěvovanější předvolební akce. Pravdou ale je, že na oba dva kandidáty se zpravidla chodí dívat tisíce lidí.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.