VIDEO: Minuty před smrtí Liama z One Direction. Zveřejnili telefonát na záchranku

[chooze:gallery;value:37740]

​"Máme tu hosta pod vlivem drog a alkoholu. Když je při vědomí, rozbíjí všechno v místnosti," tak začal hovor recepčního z hotelu, ve kterém byl ubytovaný Liam, s operátorkou záchranářské telefonní linky. Jeho záznam zveřejnila televize Sky News.

"Je potřeba tam někoho urychleně poslat, protože nevím, jestli je host v ohrožení života. Je v pokoji s balkónem a bojíme se, že by mohl udělat něco, co by ho ohrozilo na životě," pokračoval recepční. Předpověděl tak smutný osud hudebníka, kterého zabil právě pád z balkónu.

[chooze:article;value:578971]

​Recepční pak operátorce řekl, že Liam v hotelu strávil tři dny a nemá bližší informace o dění v pokoji, protože se tam nemůže dostat. Zdůraznil taky, že by měla přijet i policie, protože muž byl pod vlivem drog a pro záchranáře by nebylo bezpečné do pokoje jít bez ní.

Liam Payne zemřel ve středu po pádu z hotelového balkonu v argentinském Buenos Aires ještě před příjezdem záchranných složek, píše agentura AP. Byl členem slavné irsko-britské popové chlapecké skupiny One Direction. Bylo mu 31 let.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.