Harrisová poskytla rozhovor stanici Fox News. Jeho průběh byl velmi dramatický

Rozhovor byl pro Kamalu Harrisovou náročný. "V podstatě šlo o cestu k občanství pro...," říká moderátor Bret Baier. "Mohu prosím dokončit odpověď? Ale musíte mě nechat domluvit, prosím," reaguje Kamala Harrisová. "Měli jste Bílý dům, Senát...," skáče jí opět do řeči moderátor. "Jsem uprostřed odpovědi na otázku, kterou jste položil. Ráda bych ji dokončila," snaží se Harrisová.

Do jámy lvové se ve středu vydala demokratka Kamala Harrisová. V rozhovoru pro stanici Fox News, na které se proslavil moderátor a obdivovatel Donalda Trumpa Tucker Carlson, obhajovala politiku současného prezidenta Bidena a pustila se i do svého konkurenta.

"Ze všeho nejdřív musíme udělat tlustou čáru za desetiletím, které bylo zatížené rétorikou Donalda Trumpa, která měla za úkol naši zemi rozdělit," řekla Harrisová.

[chooze:article;value:578836]

​Kamala Harrisová rozhovorem ukončila návštěvu Pensylvánie. Očekává se, že právě Pensylvánie bude jedním ze států, které rozhodnou prezidentské volby. Podle předvolebních průzkumů tam má demokratka před republikánem Trumpem mírně navrch. Že budou volby velmi těsné, tuší i její podporovatelé.

"Mám obavy. Vím, že v průzkumech vede, ale na ty se nejde spoléhat. Kladu si otázku, jestli se země ubírá správným směrem. Má odpověď je, že ne. Ale není to kvůli Bidenovi a Harrisové. Je to kvůli Trumpovi," konstatoval Mark Lopatin, volič demokratů.

"Mám opravdu strach, protože se zdá, že to bude velmi těsné. V sázce je toho tolik. A alternativa je tak katastrofální," poznamenala volička demokratů Hilary Walshová.

Američané o novém prezidentovi rozhodnou 5. listopadu a účast může být rekordní. Naznačuje to počet odevzdaných hlasů během předčasných voleb v Georgii, kde za tři dny hlasovalo už přes půl milionu lidí.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.