Tragédie v lese na Tachovsku. Napadení tam mělo skončit smrtí

Kriminalisté z Plzeňského kraje vyšetřují smrtelný útok v lese. "Zabýváme se násilným trestným činem, ke kterému došlo na lesní cestě na Tachovsku. Napadení, které skončilo smrtí, měl předcházet konflikt mezi dvěma muži," informovali strážci zákona na síti X

"K násilnému činu mělo dojít v sobotu krátce po 13. hodině," sdělil TN.cz mluvčí policie Ondřej Hodan. Potvrdil také, že se podezřelého z tohoto trestného činu podařilo jeho kolegům dopadnout. "Možný pachatel byl dopaden nedlouho po útoku nedaleko od místa činu," doplnil. "Veřejnosti nehrozí žádné nebezpečí," zdůraznil mluvčí.

[chooze:article;value:579023]

Podle webu Krimi Plzeň se konflikt stal u obce Nové Domky nedaleko hranice s Německem. Záminkou k útoku se měla stát drobná dopravní nehoda, při které došlo k poškození zpětných zrcátek míjejících se aut. Následná hádka řidičů ale podle informací webu rychle vyeskalovala a skončila tím, že jeden z mužů bodnul druhého. Toto zranění bylo přitom smrtelné.

"Na tísňovou linku 155 bylo oznámeno napadení muže středního věku. Operátorkou byla zahájena telefonicky asistovaná neodkladná resuscitace, kterou prováděla do příjezdu pozemních posádek a příletu letecké záchranné služby. Naši záchranáři si pacienta převzali a v resuscitaci pokračovali. Zranění bylo natolik závažné, že naši lékaři přes veškerou snahu museli konstatovat exitus," uvedla mluvčí záchranářů.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.